Saturday, March 17, 2012

Türk Firmaları Arjantin / Buenos Aires Oto Yedek Parça Fuarında

Otomobil Üretiminde Son Yıllarda Yakaladığı Başarıyla Dikkat Çeken Arjantin'de Yapılan Automechanika Oto Yedek Parça Fuarında Türk Firmalar Çıkartma Yaptı. 
...


BREZİLYA´DA BİR TÜRK DEVİ

Hava süspansiyon sistemleri ve bu sistemi oluşturan parçalar ve kauçuk izalasyon malzemelerinin üretiminde dünyanın ilk üç firması arasında yer alan Aktaş Group fuara Airtech markası ve Brezilya ülke pavyonu ile katıldı. Brezilya?daki tek Türk yatırımı olan Airtech, ülkenin kendi alanında lider dört ayrı yedek parça üreticisi ile ortak ortak stand açtı. Aynı zamanda, Airtech reklamları fuar boyunca taksilerin üzerinde Buenos Aires sokaklarını dolaştı.

Katılımcı Türk firmalara Güney Amerika pazarı ile ilgili kısa bir brifing veren Airtech Genel Müdürü Ömer Kürşat Evci, son yıllarda ekonomik olarak büyük gelişme kaydeden Brezilya ve Arjantin pazarında, büyümeyle birlikte yedek parça ihtiyacının otomotiv alanında çok büyük fırsatlar sunduğunu belirterek, Türk yatırımcıların bölgeye ilgisinin artmasını beklediklerini söyledi. Arjantin ve Brezilya?ya birçok Türk firmasının yedek parça ihracatı yaptığını ama toplamda her iki ülkenin 7 milyar dolarlık otomotiv sanayi ithalatında pay kapabilmek için Türk firmaların daha atak bir pozisyon almaları gerektiğinin altını çizdi.



http://www.sondakika.com/


http://www.haberler.com/



No comments:

Post a Comment